ناگاشی سومن

مردم در کشورهای مختلف در فصل تابستون علاقه به خوردن غذاهای خنک دارن.

ناگاشی سومن

غذای ژاپنی

نودل سرد غذای محبوبی در آشپزی تابستانی ژاپنی هاست.

ناگاشی سومن روشی عجیب برای خوردن نودل در ژاپنه.

«ناگاشی سومن»

غذای ژاپنی

رستوران های ژاپنی یک رودخانه در برشی دراز از چوب بامبو درست میکنن و نودل های نازک و تازه رو که از آرد گندم پخته و سرد شده در آب خنک سرو میکنن.

وقتی نودل های شناور به مشتری رسید اونها با چوب نودل ها رو برمیدارن و قبل از خورده شدن اونها رو در سس مخصوصی مزه دار میکنن.

غذای ژاپنی

ناگاشی سومن

نودل شناور به قدری محبوبه که گاهی اوقات باید سه ساعت در صف منتظر بمونن.

ناگاشی سومن

غذای ژاپنی

 

غذای ژاپنی

ناگاشی سومن

 

داستان های کوتاه

صدای مریم

 

این داستان رو میتونین از لینک زیر و با صدای مریم بشنوید:

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *